Στην 8η Athens International Tourism and Culture EXPO ’21 για πρώτη φορά ο Δήμος Ελευσίνας

Alt
23 Νοε 2021 1:31 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Στην 8 η Athens International Tourism & Culture EXPO ’21 που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, 25-27 Νοεμβρίου, θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ελευσίνας.

Η ΑΙΤΕ, ως το κορυφαίο σημείο συνάντησης τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, πρόκειται να φιλοξενήσει σημαντικούς οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, παρουσιάζοντας υπηρεσίες, καινοτομίες και νέες τάσεις στον τουριστικό κλάδο.

Ταυτόχρονα, δίνεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία για σύναψη συμφωνιών, συμμετοχή σε workshops και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τους κορυφαίους του τουριστικού κλάδου.

Ο Δήμος Ελευσίνας, μέσω της Αντιδημαρχίας Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων, θα έχει ενεργή παρουσία στην έκθεση, με δικό του περίπτερο, τόσο φυσικό όσο και ψηφιακό, από όπου θα δίνονται όλες οι πληροφορίες για την πόλη και τις δράσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο της τουριστικής της προβολής, με σκοπό η Ελευσίνα να αποκτήσει περαιτέρω εξωστρέφεια, να προσελκύσει συνεργασίες στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και να αποτελέσει προορισμό.

Στο αυτόνομο περίπτερο του Δήμου Ελευσίνας, θα συμμετέχουν ως συνεκθέτες η Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023, η ΕΦΑΔΑ αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας.

«Για πρώτη φορά ο Δήμος μας συμμετέχει σε μία τόσο σπουδαία έκθεση τουριστικού ενδιαφέροντος και αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που επιδιώκουμε. Ήδη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Παπαγιάνναρος, έχει έρθει σε επαφή με tour operators διαφόρων χωρών, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την πόλη και τις δράσεις μας, μέσω της έκθεσης, κάτι που ενόψει και της διοργάνωσης της ΠΠ23, θα συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της Ελευσίνας. Είναι αλήθεια, πως έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και με τις στοχευμένες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, ο Δήμος μας, σύντομα θα αποκτήσει τη δημοφιλία που του αξίζει» ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.