Έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία

09 Δεκ 2020 1:23 PM

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι στην πόλη από τη Δημοτική Αστυνομία Ελευσίνας, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων και την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Με την καθοδήγηση του Εντεταλμένου Συμβούλου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Σεμερτζίδη, τα στελέχη της πραγματοποιούν μικτές περιπολίες με το Α.Τ Ελευσίνας τις πρωινές ώρες, σε κεντρικά σημεία και δρόμους, σε λαϊκές αγορές, στάσεις λεωφορείων, κ.ά., ευελπιστώντας ότι σύντομα θα βρεθεί λύση να αναπτυχθεί περιπολία και το απόγευμα.

Για να ξεπεράσουμε την πανδημία και να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας με αίσθημα ατομικής ευθύνης, κοινωνική πειθαρχία και υπευθυνότητα.

Είναι σημαντικό να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κράτους και των αρμόδιων αρχών και να προστατεύουμε ο καθένας τον εαυτό του και τον διπλανό του.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.