Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα ΚΔΑΠ

Alt
03 Σεπ 2020 9:06 AM

Ξεκινά σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ελευσίνας, που ανήκουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση.

Οι κάτοχοι voucher, που έχουν ήδη υποβάλλει τις αιτήσεις τους, καλούνται έως τις 9/9 να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ταυτόχρονα, οι ενδιαφερόμενοι/μη κάτοχοι voucher μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα ΚΔΑΠ έως τις 17/9.

Σημειώνεται, πως η συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου είναι εντελώς δωρεάν.

Σκοπός των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ελευσίνας είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μικρών μας φίλων, η διεύρυνση των πνευματικών και γνωστικών οριζόντων τους, μέσω επιμορφωτικών κι εποικοδομητικών δράσεων και ερεθισμάτων, πάντα με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού που τα απαρτίζουν.

Συμπληρώστε την αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdASr0UqmVvKanGvUDBPiamaHAg1P-t44PWbhqAY-mnWQEIpw/viewform?gxids=7757 "

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. (Παγκάλου & Κίμωνος 11, 1ος όροφος, 09.00-14.00).

Κατά την είσοδό σας θα πρέπει να φοράτε υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα.