Αισχύλεια 2020 : Προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ

Alt
26 Μάιος 2020 2:16 PM

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του θεσμού, στους πολίτες της Ελευσίνας & της Μαγούλας αλλά και στους ανθρώπους του πολιτισμού, τους οποίους και στηρίζει κάθε χρόνο, διοργανώνει και φέτος το Φεστιβάλ Αισχύλεια.

Παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020, πιστό στον στόχο και το κοινό του, προετοιμάζεται για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση, προσαρμοσμένη, φυσικά, στις οδηγίες και κατευθύνσεις των αρμόδιων Υπουργείων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι πολίτες του Δήμου μας αλλά και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ιδιαίτερες και υψηλού αισθητικού και ποιοτικού επιπέδου παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Μήνυμα Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης & Επιτροπής του Φεστιβάλ Αισχύλεια, Φώτιου – Παναγιώτη Τατάκη

«Ανταποκρινόμενοι στη μακρόχρονη ιστορία του Θεσμού́ του Φεστιβάλ Αισχύλεια, συγκροτήσαμε και φέτος την Επιτροπή του Φεστιβάλ, με έμπειρα αλλά και νέα μέλη για την κατάρτιση ενός άρτιου και υψηλού επιπέδου προγράμματος.

Μέσα από γόνιμες συζητήσεις και αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις –όπως μας επέβαλαν οι παρούσες συνθήκες – σύσσωμη η Επιτροπή παρέθεσε τις ιδέες και προτάσεις της για τη φετινή διοργάνωση.

Εχθές, μετά τις -εξ αποστάσεως- ζυμώσεις μηνών, είχαμε και την πρώτη δια ζώσης συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής του Φεστιβάλ Αισχύλεια, στον τόπο έμπνευσης και διεξαγωγής του θεσμού, στο Παλαιό Ελαιουργείο.

Ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης αλλά και της Επιτροπής του Φεστιβάλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη για την πολύτιμη αρωγή, την αμέριστη υποστήριξή τους, καθώς ο συγκερασμός εμπειρίας, γνώσης και φρέσκων ιδεών συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάρτιση της τελικής εισήγησης του φετινού προγράμματος».