Αναβολή θέματος με την παραχώρηση χώρου ΧΖΛ μπροστά από το πρώην «Ναυπηγείο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ»

Alt
30 Σεπ 2020 11:10 AM

Μετά την επιστολή του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Οικονόμου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Καμαρινάκη για την αναβολή του θέματος σχετικά με την παραχώρηση χώρου ΧΖΛ μπροστά από το πρώην «Ναυπηγείο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ» και την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ο κ. Καμαρινάκης απάντησε με επιστολή προς τον Δήμαρχο Ελευσίνας γνωστοποιώντας του ότι θα προτείνει προς το Δ.Σ του ΟΛΕ την αναβολή του θέματος.

Ζητήματα που αφορούν το παραλιακό μέτωπο και τον κόλπο της Ελευσίνας, θα συζητηθούν σήμερα στην συνάντηση του Δημάρχου κ. Οικονόμου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη.

Τέλος στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος θα ζητήσει από το σώμα την επικαιροποίηση της απόφασης 90/17, όπου είχε αποφασιστεί ομόφωνα ο αποχαρακτηρισμός και η παραχώρηση του παράκτιου μετώπου στο Δήμο Ελευσίνας, όπου δεν υπάρχουν λιμενικές εγκαταστάσεις.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια, αυτή η Δημοτική Αρχή, διεκδικεί σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πόλη, προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβάστε την επιστολή ΕΔΩ