Δελτίο Τύπου Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τη δράση «Παιδικό Ημερήσιο Camp στην Πόλη» 2024, του Δήμου Ελευσίνας και των δημοτικών ενοτήτων Ελευσίνας & Μαγούλας

Alt
17 Ιουν 2024 3:00 PM

Ο Δήμος Ελευσίνας και δημοτικών ενοτήτων Ελευσίνας & Μαγούλας, ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Παιδικό Ημερήσιο Camp στην Πόλη» έτους 2024 ξεκινούν την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στην ψηφιακή πλατφόρμα του προγράμματος πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελευσίνας και δημοτικών ενοτήτων Ελευσίνας & Μαγούλας και θα ενεργοποιηθεί την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.

Σχετικά με την οικονομική συμμετοχή, οι γονείς υποχρεούνται να συμπληρώσουν το e-mail τους και το ΑΦΜ τους κατά την υποβολή της αίτησης. Εν συνεχεία, θα αποσταλεί κωδικός RF πληρωμής, ο οποίος θα πρέπει να εξοφληθεί εντός δύο ημερών από την αποστολή του e-mail. Μετέπειτα, το αποδεικτικό πληρωμής θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail που στάλθηκε αρχικά ο κωδικός RF.

Σημειώνεται πως εάν η πληρωμή γίνει εκπρόθεσμα, η θέση θα καλύπτεται από τον επόμενο υποψήφιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2105565606/607.