Διανομή γευμάτων απο τον Δήμο Ελευσίνας και την Περιφέρεια Αττικής

Alt
16 Απρ 2020 10:17 AM

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη με Δημάρχους, μεταξύ αυτών και του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε η πρωτοβουλία της Περιφέρειας που στηρίζει ο Δήμος Ελευσίνας, τις μέρες του Πάσχα να διανεμηθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας γεύματα.

Στην Κοινωνική Υπηρεσία έχουν καταγραφεί τα αιτήματα των Συμπολιτών μας και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, με την συμμετοχή Εθελοντών του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά» και του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, θα διανεμηθούν σε όσους χρειάζονται βοήθεια 300 γεύματα.

Ως Δήμος παρά την μάχη που δίνουμε για την αντιμετώπιση των συνεπειών της εξάπλωσης του κορονωϊού, βρισκόμαστε δίπλα στους Συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αξιοποιώντας όποια δυνατότητα μας δίνεται.

Τέλος στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων καθώς επίσης και των προβλημάτων που έχουν προκύψει λόγω του κορωναϊού.