Διανομή γευμάτων σε Ελευσίνα και Μαγούλα

21 Απρ 2020 1:22 PM

Τέσσερεις χιλιάδες ( 4.000 ) πασχαλινά γεύματα διένειμε από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Δευτέρα του Πάσχα, ο Δήμος Ελευσίνας σε Συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Δευτέρα του Πάσχα η εταιρεία Παπαστράτος με δικά της μέσα διέθετε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου 400 γεύματα καθημερινά, ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα η Περιφέρεια Αττικής με την στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών μας διέθεσε 800 γεύματα.

Τους ευχαριστούμε για την τόσο σημαντική προσφορά τους, προσφορά που ανακούφισε Δημότες μας.         

Την τόσο αναγκαία για τους Συμπολίτες μας προσφορά συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Κουρούνης, που φρόντισε να παραληφθούν και να πακεταριστούν τα γεύματα και στην συνέχεια να μοιραστούν, στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες, στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε Ελευσίνα και Μαγούλα, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά» που για ακόμη μια φορά στάθηκε με αυταπάρνηση στο πλευρό του Δήμου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας, διαθέτοντας υπάλληλο και αυτοκίνητο που βοήθησαν στην διανομή τροφίμων.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Υπαλλήλους της Κοινωνική Υπηρεσίας, που από την αρχή της κρίσης δίνουν από την πρώτη γραμμή την δίκη τους μάχη, τόσο στην ενίσχυση κοινωνικής βοήθειας όσο και στην προσφορά ψυχολογικής υποστήριξης.

Ως Δήμος Ελευσίνας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, υλική και ψυχολογική, στους Δημότες μας που το έχουν ανάγκη, προκειμένου να βγούμε από την πανδημία υγιείς, αλλά κυρίως, άνθρωποι.