ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Alt
10 Δεκ 2019 3:06 PM

 

Ξεκινούν οι διαλέξεις στο "Στέκι"

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα για την τρέχουσα διδακτική περίοδο στο  Λαϊκό Πανεπιστήμιο  Ελευσίνας. Μετά τα εγκαίνια που θα γίνουν το απόγευμα της Τετάρτης  στο «Στέκι», θα ακολουθήσουν οι πρώτες διαλέξεις. 
Το «Στέκι»  στο ισόγειο του ΠΑΚΠΠΑ θα φιλοξενήσει και φέτος τις διαλέξεις  που θα γίνονται κάθε Τετάρτη 6 με 8  το απόγευμα ως τον Μάρτιο, αν και ενδέχεται να παραταθούν ως το Μάιο. Για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 η θεματική ενότητα που θα απασχολήσει μαθητές και διδάσκοντες είναι η Υγεία. 
Όλες οι διαλέξεις θα περιστρέφονται γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το πολύ σοβαρό ζήτημα της υγείας, αρχής γενομένης από τις 11 Δεκεμβρίου όπου έχουν κληθεί να μιλήσουν δύο διακεκριμένοι επιστήμονες. Πρόκειται για την παθολόγο  Δήμητρα Παρασκευά-ιατρό των Μονάδων λοιμώξεων στο Τζάνειο Νοσοκομείο και τον Παύλο Πετρίδη –ιατρό μέλος της  Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS. Το θέμα των ομιλιών τους θα αφορά στην ενημέρωση και προφύλαξη από το AIDS και τα λοιπά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.    Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στις διαλέξεις και περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ελευσίνας,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 2105565629 ή να απευθύνονται στα γραφεία του ΠΑΚΠΠΑ.