Παραλαβή κάδων ανακύκλωσης

Alt
30 Απρ 2020 8:01 PM

Πενήντα ειδικούς κάδους ανακύκλωσης συλλογής πλαστικού και μετάλλων και πενήντα κάδους συλλογής χαρτιού παρέλαβε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Η Ελευσίνα είναι από τους πρώτους Δήμους πανελλαδικά που ξεκίνησαν την ανακύκλωση και εξακολουθούν να εφαρμόζουν προγράμματα ανακύκλωσης, με τους Δημότες να συμμετέχουν με επιτυχία σ’ αυτά.

Ήδη από το 2005 στον Δήμο λειτουργεί Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών όπου εκεί διαχειριζόμαστε το 1/3 περίπου των στερεών αποβλήτων, επιτυγχάνοντας ποσοστό ανακύκλωσης και αξιοποίησης μέχρι 80% !

Έχουμε ως προτεραιότητα το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας και η σημερινή παράδοση του εξοπλισμού είναι αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια.

Η σημερινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής είναι δίπλα σημαντική.

Γιατί εκτός από τα οφέλη που μας δίνει η ανακύκλωση, πραγματοποιείτε σε μια δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας, περίοδο όμως που δεν θα πρέπει να μας κάνει να ξεχνούμε ότι ο αγώνας για μια καλύτερη πόλη είναι αδιάκοπος.

Θα είμαστε στο πλευρό της Περιφέρειας Αττικής ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα «Ανακύκλωση 2020».