ΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Alt
20 Ιαν 2020 4:00 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

 

Με φόντο μέλη από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου ντυμένες με τις εντυπωσιακές παραδοσιακές στολές, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας. Σύντομο χαιρετισμό με  ευχές για το νέο εξέφρασαν η γραμματέας της Ένωσης και ο   πρόεδρος Θ. Δολιανίτης  για να ακολουθήσουν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θ. Μπούρας, ο Βουλευτής Ε. Λιάκος και ο αντιπεριφερειάρχης  Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος. 
«Καλή χρονιά» ευχήθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου τονίζοντας ότι «με μπροστάρη το σύλλογο των Κερκυραίων η Πολιτιστική Πρωτεύουσα  θα πετύχει». 
Τις ευχές τους για καλή χρονιά εξέφρασαν στη συνέχεια οι αντιδήμαρχοι Λ. Παππάς, Γ. Κουρούνης, Μ. Μίχας η πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ Σ. Άνθη-Γκιόκα και ο αντιπρόεδρος Ε. Ρόκας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Φ. Τατάκης, η αντιπρόεδρος του ΔΣ Ελευσίνας Β. Ρεντούμη,  οι  δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Ανδρώνης, Δ. Τσάτσης, Μ. Μπάρδης, η τοπική σύμβουλος Αν.  Στάθη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων της Ελευσίνας, ενώ μετά την ολοκλήρωση προσφοράς των κομματιών τα μέλη του χορευτικού χόρεψαν παραδοσιακούς, τοπικούς χορούς.