ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Alt
20 Δεκ 2019 2:30 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Μία ακόμη έκπληξη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας (ΚΕΔΕ) και η Εθνική Ομάδα Ρομποτικής “FIRST Global Challenge” σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συναρπαστική εκπαιδευτική ρομποτική, μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια και έξυπνες προκλήσεις για μικρούς και μεγάλους.
Πάρτε μέρος στη σκυταλοδρομία με ρομποτικούς βραχίονες, εξοπλίστε το ρομπότ σας για να πάρει μέρος σε διαγωνισμό SUMO και να κερδίσει, οδηγήστε το μικρό σας Brush-Bot στον τερματισμό και γίνετε ζωγράφοι με τη βοήθεια των ρομποτικών καλλιτεχνών.
Η δράση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ. στην Πλατεία Ηρώων, στο Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
Το εργαστήριο εμψυχώνει ο προπονητής-μέντορας της ομάδας Αναστάσιος Κόλλιας και μέλη της εθνικής ομάδας ρομποτικής που κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο μηχανικού σχεδιασμού και την 6η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην Ολυμπιάδα του Ντουμπάι (www.gnrt.eu).
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ για δημιουργία και λειτουργία εργαστηρίου εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά και εφήβους που θα λειτουργήσει στο Δήμο Ελευσίνας από τον Μάρτιο του 2020.
Σας περιμένουμε όλους!