Στηρίζουμε την τοπική αγορά, ενισχύουμε τα καταστήματα του Δήμου μας

Alt
17 Ιαν 2021 1:19 PM

Από την πρώτη ημέρα επιβολής του τοπικού lock down στον Δήμο μας, πέρα από την διασφάλιση της υγείας των Συμπολιτών μας, προτεραιότητα για εμας αποτέλεσε και η εξεύρεση λύσης για την στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που είχαν πληγεί από το lock down.

Γι αυτό πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης αρμόδιο για το ΕΣΠΑ κ. Τσακίρη, καθώς επίσης και τον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Σκάλκο.

Σήμερα, μετά και την δημόσια δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, αναμένουμε την έκδοση ειδικού χρηματοδοτικού προγράμματος ΕΣΠΑ για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ελευσίνας και της Μαγούλας που ανέστειλαν την λειτουργία τους λόγω του τοπικού lock down.

Στη νέα φάση της καθημερινότητας μας η οποία ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 18/01, η επανεκκίνηση των επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, καθίσταται χρέος όλων μας.

  • Στηρίζουμε την τοπική αγορά, με την ανάπτυξη μιας ισχυρής τοπικής καταναλωτικής συνείδησης: 
  • Ψωνίζουμε από τις τοπικές επιχειρήσεις. 
  • Στηρίζουμε τον γείτονα, τον φίλο, τον συντοπίτη έμπορο. 
  • Στηρίζουμε την τοπική οικονομία. 
  • Μένουμε στον Δήμο μας.

Το ότι οι προσπάθειες όλων μας, κυρίως η υπεύθυνη στάση και η πίστη τήρηση των μέτρων των Δημοτών μας, έβγαλαν την πόλη μας από το τοπικό lockdown, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος της πανδημίας τελείωσε.

Συνεχίζουμε να τηρούμε πιστά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις, αποφεύγοντας τους συνωστισμούς, και κυρίως ακούγοντας τους επιστήμονες.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, διασφαλίζεται η συνέχεια της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προστατεύεται η υγεία των οικογενειών μας των γονιών και των παιδιών μας, των εργαζομένων, των εργοδοτών, όλων μας.

Υπομονή, Επιμονή και θα τα καταφέρουμε!