Συνάντηση Δημάρχου Ελευσίνας κ. Οικονόμου με την Επιτροπή Κατοίκων Εργατικών Κατοικιών

07 Οκτ 2020 2:20 PM

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 07/10 στην Επιτροπή Κατοίκων Εργατικών Κατοικιών Ελευσίνας ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργυρίου Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος κ. Οικονόμου ενημέρωσε την Επιτροπή Κατοίκων Εργατικών Κατοικιών που αποτελούνταν από την κα. Βασιλική Καμπέρη, τον κ. Μελέτιο Δούκα και τον κ. Στέφανο Σούλα, για όλες τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα και προσπαθεί να διασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις οι οποίες θα είναι ικανές έτσι ώστε να αποδοθούν οι κατοικίες στους νόμιμους δικαιούχους τους.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ενεργειών ήταν η επίσκεψη του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη στην Ελευσίνα και στον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών στις 10 Αυγούστου.

Μετά και την επίσκεψη και τις ενέργειες που ακολούθησαν, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας την Επιτροπή Κατοίκων Εργατικών Κατοικιών, μέρος του οικισμού θα αποδοθεί σύντομα στους νόμιμους δικαιούχους.

Τέλος ενημέρωση υπήρξε από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαυρογιάννη, σχετικά με τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο συγκρότημα του ΙΡΙΣ, για την πορεία του χρησιδανείου, το κτίριο της Παλαιάς Ελαιουργικής επι της οδού Κανελλοπούλου και τέλος για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο.