ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΛΕ

Alt
23 Οκτ 2019 1:56 PM

 

Με το νέο πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΕ, συναντήθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργ. Οικονόμου

Συνάντηση γνωριμίας με το Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΕ ΑΕ, Κουμπέτσος Γεώργιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Καμαρινάκης Απόστολος –Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α.). Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και έγινε με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου αντίστοιχα, στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την παράκτια ζώνη της Ελευσίνας, μεταξύ των οποίων ήταν η μεταφορά του λιμανιού και η διαχείριση των ναυαγίων.
Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων-δήμου και ΟΛΕ- συμφώνησαν στην ανάπτυξη στενής συνεργασίας, προς όφελος των κατοίκων και της πόλης, και συνέργειας εν όψει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2021. Επίσης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα καθοριστεί νέα συνάντηση στην οποία θα συζητηθούν εκτενώς όλα τα ζητήματα που άπτονται του παραλιακού μετώπου. Στη συνάντηση παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελευσίνας, Ιωάννης Παναγιωτούλιας.