Σύσκεψη εργασίας Δημάρχου Ελευσίνας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Αττικής.

Alt
21 Φεβ 2020 1:49 PM

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημαρχείο Ελευσίνας, μεταξύ του Δημάρχου Ελευσίνας κ Οικονόμου και του Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Αττικής κ Συκιωτάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Σεμερτζίδη και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας κ. Γιαννίκου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση της περιοχής μας, με κύριο θέμα αυτό της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Ελευσίνας.

Επίσης αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια στις μετακινήσεις των Δημοτών καθώς επίσης και την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της μικροεγκληματικότητας στο Δήμο.

Ο κ. Οικονόμου ζήτησε από τον Αστυνομικό Διευθυντή ενίσχυση σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας με 24ωρη λειτουργία του, 24ωρη περιπολία των Τμημάτων Ασφαλείας και Τάξης, ειδικές δράσεις σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου καθώς επίσης και περιπολία του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης ( ΤΑΕ ) κατά τις απογευματινές ώρες.

Τέλος ο Δήμαρχος Ελευσίνας επεσήμανε στον κ. Συκιωτάκη πως η Δημοτική Αρχή, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει το έργο των Αρχών, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, ενώ συμφωνήθηκε αυτή η σχέση να είναι αμφίδρομη.