Υπογραφή Σύμβασης «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Δ.Ε Ελευσίνας»

02 Οκτ 2020 10:26 AM

Υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου η σύμβαση για το έργο «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Δ.Ε. Ελευσίνας» συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 1.599.959 €.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας, η οποία είναι και η επιβλέπουσα αρχή του έργου. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και επισκευών στα Δημοτικά Κτίρια και στα σχολικά συγκροτήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Ελευσίνας.

Με την ολοκλήρωση του έργου, που θα ξεκινήσει άμεσα, θα αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα των Σχολικών Κτιρίων, του Δημαρχείου Ελευσίνας και των άλλων Δημοτικών Κτιρίων.

Σε λίγες μέρες, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αντίστοιχου διαγωνισμού για την «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Δ.Ε. Μαγούλας» και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης και επισκευών στα Δημοτικά Κτίρια και στα σχολικά συγκροτήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Μαγούλας.

Η Δημοτική Αρχή μεθοδικά υλοποιεί ένα έργο μεγάλης προστιθέμενης αξίας, που θα αναβαθμίσει τις Σχολικές Μονάδες και τα Δημοτικά Κτίρια, δημιουργώντας ένα σύγχρονο περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων.