Με νέο φορτηγό απορριμματοφόρο ενισχύεται το τμήμα Καθαριότητας

Alt
22 Ιουν 2022 12:45 PM
Κατηγορία: Καθαριότητα

Με νέο φορτηγό απορριμματοφόρο ενισχύεται το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ελευσίνας.

Το εν λόγω όχημα τύπου SCANIA θα αξιοποιηθεί στη μάχη της καθημερινότητας, ενισχύοντας τον ήδη υπάρχοντα «στόλο» του τμήματος και θα συμβάλλει στην αποκομιδή σκουπιδιών, μπαζών και κλαδιών.

Αξίζει να αναφερθεί, πως το φορτηγό όχημα αποτελεί ευγενική δωρεά της ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν σχετικής επιστολής που απεστάλη από τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου.

Τα τελευταία χρόνια, γίνεται σημαντική προσπάθεια από τον Δήμο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες, την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην πόλη, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας του προσωπικού.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Η καθαριότητα της πόλης και η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί για εμάς, ένα μεγάλο καθημερινό στοίχημα. Γι’ αυτό δίνουμε μία επίσης καθημερινή μάχη με τα συνεργεία και το προσωπικό του Δήμου Ελευσίνας. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια είναι ορατή στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα. Το ζητούμενο για εμάς είναι η ποιοτικότερη και αποδοτικότερη παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και με αυτόν τον γνώμονα συνεχίζουμε. Είναι όμως, δεδομένο, πως για να πετύχουμε τα μέγιστα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται και η συμμετοχή των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΔΔΗΕ για τη θετική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την αναγνώριση των προσπαθειών μας».