Συνάντηση του Δημάρχου Ελευσίνας με τον Σύλλογο Νομίμων Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

17 Νοε 2021 3:12 PM

Συνάντηση με τον Σύλλογο Νομίμων Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων είχε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, το πρωί της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Ελευσίνας.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου, η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες Γυμναστηριακών χώρων του Δήμου μας, διεξήχθη με σκοπό να συζητηθούν τα νέα μέτρα και οι προβληματισμοί τους, που αδιαμφισβήτητα έχουν προκαλέσει κύμα εξελίξεων και στον τομέα τους.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ανέφεραν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και τη σταθερή προσήλωσή τους στην εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που έχουν τεθεί από την Πολιτεία.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, εκφράστηκε η αμέριστη στήριξη προς οποιαδήποτε ενέργεια επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Οι γυμναστηριακοί χώροι είναι από εκείνους που έχουν θιγεί άμεσα από τα νέα μέτρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον κλάδο, όπως και για τους περισσότερους κλάδους. Είναι μία πραγματικότητα, δυστυχώς θλιβερή αλλά αληθινή και θα είμαστε στο πλευρό όλων των επιχειρηματιών και καταστηματαρχών, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση».