Συνάντηση του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων & Βιοτεχνών Ελευσίνας – Μάνδρας

Alt
04 Αυγ 2021 2:26 PM

Με εκπροσώπους της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων & Βιοτεχνών Ελευσίνας – Μάνδρας, συναντήθηκε στο Δημαρχείο ο Αργύρης Οικονόμου, Δήμαρχος Ελευσίνας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των εμπόρων, όπως το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές στο οποίο η Ένωση αντιτίθεται, τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, η έκτακτη επιδότηση των 1.000 ευρώ ανά εργαζόμενο συγκεκριμένων επιχειρήσεων, η οποία αν και προαναγγέλθηκε από κυβερνητικά στελέχη, εκκρεμεί ακόμη, κα.

Ακόμη συζητήθηκε η δέσμη μέτρων που μπορεί να λάβει, επιπρόσθετα όσων έχουν ήδη γίνει, η Δημοτική Αρχή προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο Αργύρης Οικονόμου, στον Πρόεδρο της Ένωσης, Γκίνη Ευάγγελο, και τον Γραμματέα, Χιώτη Χρήστο, ο ίδιος επιδιώκει προσωπικά να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Χαρακτηριστικό προς τούτο, είναι ήδη οι κινήσεις που έκανε ο Δήμαρχος όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου οι κυβερνητικές εξαγγελίες για την στοχευμένη επιχορήγηση των επαγγελματιών σε Ελευσίνα και Μαγούλα, να πραγματοποιηθούν.

Τέλος, κοινή ήταν η διαπίστωση πως οι συναντήσεις αυτές θα πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά.