Συνέδριο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ελευσίνα. Το «StartupNow Forum 2021» για τις καινοτόμες και νεοφυείς επιχειρήσεις στις 5 & 6 Οκτωβρίου στο Παλαιό Ελαιουργείο

Alt
30 Σεπ 2021 12:00 PM

Ένα από το πιο σημαντικά συνέδρια για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων, διοργανώνεται στην Ελευσίνα το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και φυσικά του Δήμου Ελευσίνας, οι συμμετέχοντες στο «StartupNow Forum 2021» θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο το Οικοσύστημα Καινοτομίας και των Νεοσύστατων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Το «StartupNow Forum 2021» έρχεται την ώρα που το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για τις νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις αυξάνει και οι ίδιες αναζητούν χρηματοπιστωτική υποστήριξη.

Στο «StartupNow Forum 2021» θα αναδειχθούν οι τελευταίες τάσεις στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία.

Παρόντες στην Ελευσίνα αναμένεται να είναι όλοι οι σημαντικοί φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος, της επιχειρηματικής, επενδυτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Δύο μέρες γεμάτες startup ενδιαφέρον, networking και deal making, στο Παλαιό Ελαιουργείο για τις start up επιχειρήσεις και την υποστήριξη του οικοσυστήματος καινοτομίας.

Στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας από τις 14:00 έως τις 21:00, Τρίτη και Τετάρτη 5 & 6 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://startupnowforum.gr/