Εκδήλωση του Green City στο 3ο Γυμνάσιο Ελευσίνας

24 Απρ 2024 9:49 AM

Την Δευτέρα 22/04/24, οι μαθητές του 3ου Γυμνάσιου Ελευσίνας συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον στην εκδήλωση του προγράμματος Green City της Περιφέρειας Αττικής για το περιβάλλον και την ανακύκλωση που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Ελευσίνας.

Με μεγάλη προσοχή και ενθουσιασμό οι νέοι αλλά και οι εκπαιδευτικοί τους συζήτησαν με τους ανθρώπους του Προγράμματος Green City τη σπουδαιότητα της βιώσιμης συμπεριφοράς και της προστασίας του περιβάλλοντος, δίνοντας και οι ίδιοι ορισμένα υλικά προς ανακύκλωση. Μέσα από δράσεις σαν κι αυτή, καλλιεργούμε και αναπτύσσουμε το συλλογικό πνεύμα και την ευαισθητοποίηση για τα ζητήματα του περιβάλλοντος.

Είμαστε σίγουροι πως οι προσπάθειες το νέων μας δεν περιορίζονται μόνο στη σημερινή εκδήλωση, αλλά αποτελούν μέρος μιας συνεχούς προσπάθειας για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου κόσμου. Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας αποδεικνύουν ότι η νεολαία είναι η δύναμη που μπορεί να οδηγήσει την κοινωνία μας προς ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και για όλο τον πλανήτη.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και τις προσπάθειες που καταβάλετε.