Αθλητισμός

Το μεγαλύτερο Πασχαλινό Τουρνουά Μικρών Ηλικιών στη Δ. Αττική, αφιερωμένο στη μνήμη του Αναστάση Νάση, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα πριν 8 χρόνια, είναι έτοιμο να υποδεχθεί εξαιρετικές ομάδες και να δώσει χώρο στο πιο σημαντικό κομμάτι του αθλήματος. Τα τμήματα υποδομών!

διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Ελευσίνας και το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας σας προσκαλούν στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη των δύο σπουδαίων αθλητικών προσωπικοτήτων της πόλης μας: Του Μελέτη Λάσκου & του Μιχάλη Καναβά.

Ο αγώνας, στον οποίο θα συμμετάσχουν οι Παλαίμαχοι του Πανελευσινιακού & οι Παλαίμαχοι του Ηρακλή Ελευσίνας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Κοσμάς Παπανικολάου.

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη ανάγκης για την ενίσχυση του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας - Φιλική Φωλιά.

διαβάστε περισσότερα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με το Δήμο Ελευσίνας και την «Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας Sport24», διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας» και των παλαίμαχων αθλητών της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στο κλειστό γήπεδο Ελευσίνας «Ανδρέας Δασκαλάκης», στις 18:00.

Το σύνολο των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί στο «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας».

διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζονται οι μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας!

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές του Συλλόγου "Φλόγα Μαγούλας" στους πρόσφατους Πανελλήνιους Αγώνες 2-3/4/2022 που διεξήχθησαν στην Κοζάνη κατέκτησαν τους παρακάτω τίτλους:

Ευσταθιάδης Γεώργιος - 3ος Πανελληνιονίκης Παίδων Α' 2022

Κορωναίου Φρειδερίκη - 3η Πανελληνιονίκης Κορασίδων Β' 2022

Ευσταθιάδης Ιωάννης - 1ος Πανελληνιονίκης Παίδων Β' 2022

διαβάστε περισσότερα