Κοινωνία

Συνεχίζονται τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια Ψηφιακού Εγγραμματισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι το σεμινάριο που δεν διεξήχθη την προηγούμενη Τετάρτη, λόγω εθνικού πένθους, μετατίθεται μία εβδομάδα αργότερα, από την προγραμματισμένη λήξη του προγράμματος.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη για 4 συνεχόμενες εβδομάδες στις 17:30, από το κανάλι στο youtube

διαβάστε περισσότερα
08 Mar 2023 12:00 AM

Την 11η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας και τη 2023 Ελευσίς - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, στην Ελευσίνα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12, Ελευσίνα 192 00), με την συμμετοχή 42 επιχειρήσεων με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται ΕΔΩ.

διαβάστε περισσότερα
16 Nov 2022 11:22 AM

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τη Θερινή Κατασκήνωση 2022!

Η θερινή κατασκήνωση θα διαρκέσει όλον τον Ιούλιο μήνα και θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά του Δήμου μας!

Ρομποτική, άφθονο παιχνίδι, θέατρο και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών, πάντα, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων παιδαγωγών και την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους μικρούς μας συμπολίτες.

Σημειώνεται, πως η παρακάτω φόρμα δεν είναι δεσμευτική αλλά αφορά σε εκδήλωση ενδιαφέροντος.

διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχει στη δράση που διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να στηρίξει τα παιδιά στην Ουκρανία.

Για το σκοπό αυτό, το Κέντρο Κοινότητας, που εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, ενημερώνει ότι όσοι πολίτες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά στην Ουκρανία, μπορούν να τα παραδώσουν στο Κέντρο Κοινότητας, επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ελευθερίου Βενιζέλου, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

 την Παρασκευή 4/3/2022 και ώρες 8:00-15:00,

διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα τον διαδικτυακό εθισμό διοργανώνει το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας - Μαγούλας του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, 12:00-14:00 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε live μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://us02web.zoom.us/j/4079814403

Πρόγραμμα:

"Το Διαδίκτυο στα χρόνια της πανδημίας" Δαμιανός Δουίτσης - Σύμβουλος Απεξάρτησης

"Διαδικτυακή πoρνογραφία" Μπεκιαροπούλου Νικολέττα - Ψυχολόγος

διαβάστε περισσότερα

Μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική θεματική ενότητα, ξεκινά η Κοινωφελής Επιχείρηση, με την συμμετοχή των μικρών φίλων του Δήμου μας !

Διατροφή & παιδική παχυσαρκία μέσα από θεωρητικά και πρακτικά εργαστήρια από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό!

Θα μάθουμε να τρώμε υγιεινά, να προσέχουμε την υγεία μας, ενώ θα φτιάξουμε τα δικά μας διατροφικά snacks και τα πιο δυναμωτικά smoothies!

Όλα αυτά, στον αγαπημένο χώρο των παιδιών! Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Κέντρο Καλλιτεχνικής Απασχόλησης.

διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ, η Φιλοθέη Μαγούλας Α.Ο. και ο Α.Ο. Προφήτη Ηλία "αγκαλιάζουν" τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης ΑΜΕΑ Τζάμπολ Αγάπης.

  • Σάββατο 4/12/21
  • 13:30
  • Κλειστό Γήπεδο Ανδρέας Δασκαλάκης
διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ελευσίνας, το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας και το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο:

"Ανθρώπινα Ελλείμματα και Αναπηρία: Κομμάτι της ανθρώπινης ποικιλομορφίας".

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε live streaming από το Facebook του Δήμου Ελευσίνας.

διαβάστε περισσότερα

Ο «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας» του Δήμου Ελευσίνας, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, διοργανώνει μία σειρά από εκδηλώσεις - δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και για τα δικαιώματα των γυναικών.

διαβάστε περισσότερα

Καινούργια εβδομάδα με νέες διαδικτυακές δράσεις!

Στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Ε.Π. "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD", η Κοινωνική Σύμπραξη Δυτικής Αττικής, με επικεφαλής τον Δήμο Φυλής, συνεχίζει τις διαδικτυακές της δράσεις και αυτή την εβδομάδα.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

διαβάστε περισσότερα