Πρόνοια

Ο Δήμος Ελευσίνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου, επιδιώκουν την ορθή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της νόσου covid-19.

Έτσι, σας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), με θέμα: «Εμβολιασμός και σύγχρονες εξελίξεις στη θεραπεία της νόσου Covid-19», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος (Ε.Πν.Ελ), το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00.

διαβάστε περισσότερα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας, μέσω του προγράμματος “Η καρδιά της υγείας μου”, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Webinar με θέμα:

Η συμμόρφωση του ασθενούς με σακχαρώδη διαβήτη. Πώς συμβάλλει ο τρόπος ζωής;

Το Webinar θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30.

Εισηγήτρια του online σεμιναρίου η Δρ. Νεκταρία Παπαδοπούλου – Ενδοκρινολόγος/Διαβητολόγος – Ερευνητικό Πανεπιστήμιο Ιατρικής.

διαβάστε περισσότερα

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, η Εταιρεία Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διέθεσε ως δωρεά στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας 2 παλέτες πόσιμου εμφιαλωμένου νερού, το οποίο διανεμήθηκε προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που διαβιούν στον μεικτό οικισμό/καταυλισμό στη θέση Σκλήρι στη Μαγούλα, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

διαβάστε περισσότερα
27 Nov 2020 12:22 PM

Ένα πρότυπο επιστημονικό πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, στον Δήμο Ελευσίνας για τον ενήλικο πληθυσμό!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, γυναίκες, άνδρες, άτομα τρίτης ηλικίας, ευπαθών ομάδων κ.α.

διαβάστε περισσότερα

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.)
 και το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας
σας προσκαλούν στην Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα:

           «Σακχαρώδης Διαβήτης: μια Σύγχρονη Μάστιγα»,

διαβάστε περισσότερα
14 Nov 2019 1:40 PM

Ενημερωτική εσπερίδα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

διαβάστε περισσότερα
11 Oct 2019 2:35 PM

Διακοπή/παύση εξυπηρέτησης του κοινού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας από τη Δευτέρα 15 Απριλίου έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, προκειμένου να διεξαχθούν οι απαιτούμενες εργασίες μεταφοράς του εξοπλισμού ΣΥΖΕΥΞΙΣ, καθώς και μετεγκατάστασης του συνόλου του εξοπλισμού της Διεύθυνσης, από το παλαιό στο νέο μισθωμένο κτήριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου 70, στην Ελευσίνα.

διαβάστε περισσότερα
11 Apr 2019 7:42 AM