Πρόνοια

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελευσίνας, διοργανώνει και σας προσκαλεί στη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 09.00-13.00, στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού (Ελ. Βενιζέλου & Εθνικής Αντιστάσεως - 1ος Όροφος).

Δίνουμε αίμα - Σώζουμε ζωές!

διαβάστε περισσότερα

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στον χώρο του Δημαρχείου Ελευσίνας.

διαβάστε περισσότερα

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε σταθερή μηνιαία βάση όλο το έτος 2022.

Με την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κατέστη εφικτό να διατεθούν προς τους δικαιούχους είδη ψυγείου και κατεψυγμένα προϊόντα, συμπληρωματικά των βασικών ειδών διατροφής που διατίθενται από ίδιους πόρους του Δήμου, βελτιώνοντας σημαντικά τις παροχές προς τους άπορους και οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας.

διαβάστε περισσότερα
09 Jan 2023 10:00 AM

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

Για αυτό, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!!!

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας, διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων (παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί) ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Δημαρχείο Ελευσίνας!

διαβάστε περισσότερα

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, διοργανώνει ο Δήμο Ελευσίνας και το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας - Μαγούλας, σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ελευσίνας & το 1ο Σύστημα Δ/Π Ελευσίνας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, 9.00-13.00, στον 1ο όροφο Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας.

Για ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα 2131601433 και 2131601417.

διαβάστε περισσότερα

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας-Μαγούλας του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρες 10:00-13:00 στο ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ (Παγκάλου & Κίμωνος 11), υπό την ιατρική επίβλεψη του Χειρουργού Ορθοπεδικού Γεωργίου Γιουρμετάκη.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Πληροφορίες και ραντεβού: 210 5565629/615

διαβάστε περισσότερα
07 Jun 2022 11:59 AM

H κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας<συνεχίζοντας το «πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού», θα βρίσκεται Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 στο Δήμο Ελευσίνας, για δωρεάν προληπτικό Μαστογραφικό Έλεγχο.

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας με τον αριθμό των νέων περιστατικών κάθε χρόνο να υπολογίζεται στις 7.500.

διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Ελευσίνας, το ΠΑΚΠΠΑ και το ΚΕΠ Υγείας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με 4 συμβολικές δράσεις!

Η 7η Απριλίου είναι ημέρα παγκοσμίως αφιερωμένη στην υγεία και ο φετινός εορτασμός του Δήμου μας, αφιερωμένος στη σχέση του περιβάλλοντος και της υγείας μας.

Με τα μάτια στραμμένα στην ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα υγείας, το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας-Μαγούλας έχει τη χαρά να ανακοινώσει τέσσερις δράσεις που θα λάβουν χώρα μέσα στις 11, 14 και 16 Απριλίου:

διαβάστε περισσότερα

Νονός, η επιστροφή!

Tο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και 50 Δήμοι της Αττικής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος μας, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων για τα παιδιά.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλεί τους κατοίκους της Αττικής να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου τους λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

διαβάστε περισσότερα
05 Apr 2022 11:29 AM

Ο Δήμος Ελευσίνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου, επιδιώκουν την ορθή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της νόσου covid-19.

Έτσι, σας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), με θέμα: «Εμβολιασμός και σύγχρονες εξελίξεις στη θεραπεία της νόσου Covid-19», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος (Ε.Πν.Ελ), το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00.

διαβάστε περισσότερα