Αθλητισμός

Alt

Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας, μεταξύ του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου και του αναδόχου, κατόπιν και της μελέτης που συνέταξε η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ελευσίνας.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια όλων των απαιτούμενων υλικών για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου και η περαιτέρω συντήρησή του.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η διοργάνωση 3 Χ 3 που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 & 18 Ιουνίου, στην παραλία Ελευσίνας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ελευσίνας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, την ΠΡΕΠΥ ΑΜΚΕ, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υπό την έγκριση της FIBA.

Κατά το διήμερο 17 & 18 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες κατέκλυσαν το παραλιακό μέτωπο και πρόσφεραν στο κοινό που παρακολουθούσε ένα μοναδικό υπερθέαμα.

διαβάστε περισσότερα
23 Jun 2022 12:06 PM

Σύσκεψη, στο Δημαρχείο Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Απριλίου, μεταξύ του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, του Προέδρου της Ε.Ο.Κ., Βαγγέλη Λιόλιου, παρουσία του Αντιδημάρχου Μαγούλας, Μενέλαου Μίχα, της Αντιπροέδρου του ΠΑΚΠΠΑ, Κατερίνας Κριεκούκη και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών στη σύσκεψη έδωσαν οι κ.κ. Γιάννης Φιλίππου, Θανάσης Λίγγος, Δημήτρης Κριτσίλας, Μαυρογιάννης Νικόλαος, Μπάμπης Νιόκος.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας Μενέλαος Μίχας και ο Πρόεδρος της Φιλοθέης Μαγούλας, Μελέτης Ρήγος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή καθώς επίσης και ζητήματα εξεύρεσης νέων χώρων άθλησης.

διαβάστε περισσότερα
13 Dec 2021 12:54 PM

Αργύρης Οικονόμου: «Αλλάζουμε τα παρκέ, φροντίζουμε για την καθαριότητα, δημιουργούμε νέους αθλητικούς χώρους για πρόσβαση πολιτών και αθλητών».

Σε σημαντικές εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Γυμναστήριο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» , προχωρά ο Δήμος Ελευσίνας μετά την επιτυχή δημοπράτηση του έργου και την κατακύρωση αναδόχου.

Έτσι το επόμενο διάστημα, θα αντικατασταθεί το παρκέ στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» και θα τοποθετηθεί νέο στο Γυμναστήριο «Παναγιώτη Βογιατζή», ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες συντήρησης.

διαβάστε περισσότερα
24 May 2021 12:27 PM
  • Πανελευσινιακός

Στο γήπεδο του Πανελευσινιακού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, την πρώτη ημέρα επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Με παρόντες τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάση Μαυρογιάννη, και τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ, Βαγγέλη Ρόκα, ο Δήμαρχος Ελευσίνας ανέφερε:

«Η έναρξη των ακαδημιών του Πανελευσινιακού συνοδεύτηκε από ελπιδοφόρα μηνύματα για την επιστροφή των μικρών αθλητών στην αγωνιστική δράση.

διαβάστε περισσότερα

Στο Δημαρχείο Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συντονισμού μεταξύ του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου, της Προέδρου του ΠΑΚΠΠΑ, Εύης Άνθη, του Αντιπροέδρου Βαγγέλη Ρόκα, και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, με αντικείμενο την ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα των αντίστοιχων αθλημάτων.

Οι εκπρόσωποι του Πανελευσινιακού, της Ακαδημίας Μπάσκετ, του Ο.Κ.Ε, της Φιλοθέης Μαγούλας, του ΚΕΛΕΟΣ και του Α.Ο Ελευσίς συζήτησαν όλες τις παραμέτρους του ζητήματος, στο πλαίσιο των οδηγιών της σχετικής ΚΥΑ.

διαβάστε περισσότερα