Αθλητισμός

Αργύρης Οικονόμου: «Αλλάζουμε τα παρκέ, φροντίζουμε για την καθαριότητα, δημιουργούμε νέους αθλητικούς χώρους για πρόσβαση πολιτών και αθλητών».

Σε σημαντικές εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Γυμναστήριο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» , προχωρά ο Δήμος Ελευσίνας μετά την επιτυχή δημοπράτηση του έργου και την κατακύρωση αναδόχου.

Έτσι το επόμενο διάστημα, θα αντικατασταθεί το παρκέ στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» και θα τοποθετηθεί νέο στο Γυμναστήριο «Παναγιώτη Βογιατζή», ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες συντήρησης.

διαβάστε περισσότερα
24 May 2021 12:27 PM
  • Πανελευσινιακός

Στο γήπεδο του Πανελευσινιακού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, την πρώτη ημέρα επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Με παρόντες τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάση Μαυρογιάννη, και τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ, Βαγγέλη Ρόκα, ο Δήμαρχος Ελευσίνας ανέφερε:

«Η έναρξη των ακαδημιών του Πανελευσινιακού συνοδεύτηκε από ελπιδοφόρα μηνύματα για την επιστροφή των μικρών αθλητών στην αγωνιστική δράση.

διαβάστε περισσότερα

Στο Δημαρχείο Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συντονισμού μεταξύ του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου, της Προέδρου του ΠΑΚΠΠΑ, Εύης Άνθη, του Αντιπροέδρου Βαγγέλη Ρόκα, και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, με αντικείμενο την ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα των αντίστοιχων αθλημάτων.

Οι εκπρόσωποι του Πανελευσινιακού, της Ακαδημίας Μπάσκετ, του Ο.Κ.Ε, της Φιλοθέης Μαγούλας, του ΚΕΛΕΟΣ και του Α.Ο Ελευσίς συζήτησαν όλες τις παραμέτρους του ζητήματος, στο πλαίσιο των οδηγιών της σχετικής ΚΥΑ.

διαβάστε περισσότερα