ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Alt

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε, με χαρά. ότι, ξεκινούν οι εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025. Και γι' αυτή τη χρονιά, οι γονείς, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του διοικητικού έργου των υπηρεσιών της. Η διαδικασία θα ξεκινήσει την 24/05/2024 και θα διαρκέσει έως και την 23/06/2024. Και φέτος, καθώς τα δικαιολογητικά δεν θα αποστέλλονται ταχυδρομικά, φροντίστε, κατά την διαδικασία υποβολής της αίτησης να έχετε όλα τα δικαιολογητικά τα οποία και υποχρεούστε να υποβάλετε στην πλατφόρμα. Σας ενημερώνουμε οτι δεν θα αξιολογούνται ελλιπείς αιτήσεις.

Οι πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που υποχρεούστε να επισυνάψετε βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή, αναρτημένα στην ιστεοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (www.elefsina.gr) - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, στο παρακάτω link:

https://polelefsina.intellisoft.gr

όπου θα δείτε και την εφαρμογή για την είσοδο στην πλατφόρμα στις 24/05/2024, καθώς και χρήσιμες οδηγίες για την αίτηση.

Σας πληροφορούμε, ότι τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη διαδικασία των εγγραφών η επιτροπή και η Προϊσταμένη που εποπτεύει την ομαλή διεξαγωγή των εγγραφών είναι στη διάθεση των γονέων και κηδεμόνων για οποιοδήποτε θέμα, έκτακτο, προκύψει. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη του τμήματος, κα Κολιοφώτη Αικατερίνη στο Γραφείο Προσχολικής Αγωγής, Εθνικής Αντιστάσεως 15, 19200 Ελευσίνα, στο τηλέφωνο: 210-5546565 από 9.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. και στο e-mail: gpa@elefsina.gr [ερωτήματα & τυχόν δικαιολογητικά εγγραφών].

Αιτήσεις γίνονται δεκτές για τα νήπια που συμπληρώνουν τα 2,5 έτη, την 30η Σεπτεμβρίου 2024 και για τα βρέφη, που συμπληρώνουν τους 18 μήνες την 30η Σεπτεμβρίου 2024.

Διευκρινίζεται δε, ότι δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που αφορούν στα προνήπια (έτος γέννησης 2020), καθώς η φοίτηση και εγγραφή των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία είναι υποχρεωτική.

Επισημαίνεται ότι εργαζόμενες και άνεργες μητέρες καθώς και γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να ενταχθούν στο πλαίσιο της Δράσης "Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών" έτους 2024-2025, που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. - πρόγραμμα ΕΣΠΑ). Σε περίπτωση ένταξής τους στο πρόγραμμα αυτό, η θέση του παιδιού είναι διασφαλισμένη στον Παιδικό Σταθμό επιλογής του γονέα. Για τη σχετική πληροφόρηση μπορείτε να ενημερώνεσθε είτε από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr) είτε από το γνωστό Γραφείο Προσχολικής Αγωγής, Εθνικής Αντιστάσεως 15, 19200 Ελευσίνα, στο τηλέφωνο: 210-5546565.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 24-25

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ 24-25 (docx)    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ 24-25 (pdf)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ 24-25

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΟΙ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ