Δελτίο Τύπου Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου η παράσταση των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής του ΠΑΚΠΠΑ

14 Ιουν 2024 1:25 PM

Πάνω από 200 αθλήτριες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (4 έως 48 ετών) παρουσίασαν ένα υπερθέαμα με προγράμματα ποικίλης θεματολογίας.  "Ο Μύθος της Περσεφόνης" αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της πιο εμβληματικής χορογραφίας της παράστασης δίνοντάς της και τον ομώνυμο τίτλο. 

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε το αγωνιστικό τμήμα 5 Ενηλίκων (Αdults) που δημιουργήθηκε από παλιές αθλήτριες της κας Ζέτας Βαλαβάνη που γυμνάστηκαν στα τμήματα Ρυθμικής του Πολιτιστικού Οργανισμού μεταξύ 2002-2019, με την παρουσίαση ενός  προγράμματος που ως θέμα είχε τη γυναικεία κακοποίηση. 

Η παρουσίαση όλων των τμημάτων καθήλωσε το κοινό και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια. Στο τέλος της παράστασης η προπονήτρια κα Ζέτα Βαλαβάνη τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της παιδείας και του πολιτισμού μέσα από τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα Ρυθμικής του ΠΑΚΠΠΑ και την προοπτική της περαιτέρω εξέλιξής τους για τους Αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς ο δήμος Ελευσίνας καθιερώθηκε και επίσημα από πέρσι πρώτος στους Αγώνες Γενικής Γυμναστικής με τα περισσότερα αγωνιστικά τμήματα και με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις. Φέτος μάλιστα διαθέτει 5 αγωνιστικά τμήματα και διεκδικεί ειδικές τιμητικές διακρίσεις στους Πανελλήνιους Αγώνες Γενικής Γυμναστικής που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στις 20 Ιουνίου στο Christmas Theater, στο Διεθνές Φεστιβάλ Cosmogym την 1η Ιουλίου στο Λουτράκι αλλά και στους Διεθνείς Αγώνες που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τέλος η προπονήτρια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κο Γιώργο Γεωργόπουλο,  όλους τους συντελεστές της παράστασης καθώς επίσης την προϊσταμένη Διεύθυνσης του ΠΑΚΠΠΑ κα Μαίρη Μητροπούλου, τον αντιδήμαρχο του ΠΑΚΠΠΑ κο Μελέτη Μπάρδη, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κο Χαράλαμπο Σεμερτζίδη για την συνεργασία τους.  Επίσης η κα Βαλαβάνη ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο κο Γιώργο Γεωργόπουλο που μαζί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Γιώργο Τσάμη παρά τις δυσμενείς συνθήκες, συνέβαλαν αποφασιστικά κυρίως στο οικονομικό κομμάτι για την αποστολή του αγωνιστικού τμήματος 4 με τον "Μύθο της Περσεφόνης" στο Διεθνές Φεστιβάλ Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στη Σόφια. Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που ήταν καταπληκτικές! Καλή Επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα στους Αγώνες που ακολουθούν και ιδιαιτέρως στον "Μύθο της Περσεφόνης" στη Σόφια.