Δενδροφύτεση στον Λόφο του Προφήτη Ηλία Μαγούλας.

24 Φεβ 2020 1:20 PM

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε δενδροφύτεση στον Λόφο Προφήτη Ηλία στην Μαγούλα, με την στήριξη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στα πλαίσια της δράσης «όλοι μαζί μπορούμε»

Παρόλο το τσουχτερό κρύο, στην δενδροφύτευση παρευρέθηκαν και φύτεψαν δένδρα, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ Οικονόμου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ Ηλιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας κ Μίχας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαγούλας κ Στάμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Κάβουρα και κ Παπαγιάνναρος, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Μαγούλας κ Ψωμιάδης, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κ Τζιγκιντζέλα, μαθητές, πρόσκοποι, εθελοντές και Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Ο Δήμαρχος κ Οικονόμου στην δήλωση του ανέφερε ότι «η  συμμετοχή εθελοντών, περιβαλλοντικών κινήσεων και κοινωνικών φορέων είναι μαζική. Μαθητές και πρόσκοποι μαθαίνουν να αγαπούν το βουνό, να αποκτούν βιωματική σχέση με αυτό και να το προστατεύουν. Ευχαριστώ το ΣΚΑΙ για την στήριξη της πρωτοβουλίας, με την επικοινωνιακή δύναμη που διαθέτουν τα ΜΜΕ μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση των πολιτών».

Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση αυτών και των οικογενειών τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος για καλύτερη ποιότητα ζωής.