ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ

Alt
03 Σεπ 2019 1:06 PM

Αργύρης Οικονόμου: «Όσες φόρες χρειάζεται εσείς και εμείς θα είμαστε κοντά»
Δήλωσε από τη Μαγούλα ο Δήμαρχος Ελευσίνας 

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Χριστού στη Μαγούλα, παρακολούθησαν το πρωί της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας και Τοπικού Συμβουλίου Μαγούλας. Μετά την ολοκλήρωση της δοξολογίας και αφού ο εφημέριος του Ναού ευχήθηκε καλό εκκλησιαστικό έτος και καλή θητεία στο νέο Δήμαρχο και του Συμβούλους του Δήμου, ακολούθησε δεξίωση στο χώρο συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, παρουσία πλήθους κόσμου. 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, καλωσόρισε τους πρώην προέδρους και κοινοτάρχες της Μαγούλας, τους εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και τον κόσμο που προσήλθε στο δημαρχείο και τόνισε πως η έναρξη της θητείας για τη νέα διοίκηση του Δήμου που ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου, συμπίπτει με την αρχή του εκκλησιαστικού έτους. Πρόσθεσε ακόμη ότι η νέα διοίκηση θα δώσει στη Μαγούλα και πάλι τη σημασία που της αρμόζει, ενώ ανακοίνωσε πως το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει στο τοπικό Δημοτικό Κατάστημα, γεγονός που θα λάβει χώρα σε εύλογο χρόνο. 
Επίσης ως πράξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς όσων έχουν διατελέσει κοινοτάρχες, πρόεδροι και δήμαρχοι Μαγούλας, θα αναρτηθούν φωτογραφίες τους στους τοίχους της αίθουσας. Κλείνοντας τέλος, δήλωσε προς τους παριστάμενους πως «Όσες φόρες χρειάζεται εσείς και εμείς θα είμαστε κοντά».
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι πολίτες και την εκδήλωση έκλεισε  ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαγούλας Μίχας Μενέλαος που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους.