ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Alt
10 Ιαν 2020 3:24 PM

Σεμινάριο Ενημέρωσης τον Απρίλιο

Ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου η διανομή κάδων οικιακής κομποστοποίησης από το Δήμο Ελευσίνας. Θα μοιραστούν  δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση συνολικά 50 κάδοι  σε κατοίκους της Ελευσίνας και της Μαγούλας. Η παραλαβή των κάδων θα γίνεται από την αποθήκη του δήμου (συνεργεία: κα. Χαρισιάδη, τηλ. 2105544934) τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα  08:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ. Ο κάθε κάδος συνοδεύεται από μικρό κάδο 5Lt (για μεταφορά των υλικών στον μεγάλο κάδο), φιάλη 1Lt με μικροοργανισμούς και ένζυμα για επιτάχυνση της κομποστοποίησης καθώς και φυλλάδιο οδηγιών χρήσης. 
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν εγγραφεί στο σχετικό κατάλογο, μπορούν να το πράξουν κατά την παραλαβή του κάδου (μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων κάδων).
Επίσης την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να γίνει σεμινάριο ενημέρωσης των νέων και παλιών κατόχων κάδων οικιακής κομποστοποίησης, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τη σωστή χρήση τους  και να γίνει ανταλλαγή απόψεων. Το  σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας (Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος). Η συμμετοχή των κατόχων κάδων θεωρείται απολύτως απαραίτητη. Υπενθυμίζεται ότι από το Δήμο Ελευσίνας έχουν διατεθεί ήδη μέχρι τώρα δωρεάν άλλοι 900 κάδοι κομποστοποίησης.