Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα

20 Δεκ 2020 7:48 PM

Τον Δήμο Ελευσίνας επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Τσίπρα και τον Τομεάρχη Εσωτερικών κ. Ζαχαριάδη.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Οικονόμου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοσμόπουλου, του Εντεταλμένου Συμβούλου Δημόσιας Υγείας κ. Τατάκη και του Γενικού Γραμματέα κ. Παναγιωτούλια.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Πόλη λόγω του  lockdown. Εξέθεσε τις επιπτώσεις στην κοινωνία των πολιτών και των επαγγελματιών, τονίζοντας την ανάγκη λήψης δέσμης μέτρων για όσους πλήττονται από το lockdown και ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες.

Ο κ. Οικονόμου στην τοποθέτηση του ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρχει πίστη εφαρμογή των μέτρων για το επόμενο 7ήμερο ενώ διατύπωσε την ανάγκη διενέργειας τεστ σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού καθώς επίσης και την ανάγκη λήψης αυξημένων μέτρων προστασίας στους εργασιακούς χώρους.

Από την μεριά του ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης, επιδημιολογική επιτήρηση στην περιοχή και μέτρα προστασίας στους εργασιακούς χώρους.

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Γι αυτό τον λόγο χρειάζεται από όλους μας συνεργασία.