Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Alt
08 Ιαν 2020 3:50 PM

 

Δηλώστε συμμετοχή στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 

Ο Δήμος Ελευσίνας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, διέλευση και  τελετή σχετικά με  την Ολυμπιακή Φλόγα, στο Δήμο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2020.
Πιο συγκεκριμένα, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές από τις 8/1/2020 και μέχρι τις  14/1/2020 να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, ως λαμπαδηδρόμοι.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ σε περίπτωση που ο Δήμος επιλέξει λαμπαδηδρόμο έως 16 ετών, αυτό θα γίνεται μόνο με τη συγκατάθεση της ΕΟΕ και κατ’ εξαίρεση των κανόνων.
Προτεραιότητα έχουν:
-Οι Ολυμπιονίκες.
-Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια-Ευρωπαϊκά-Πανελλήνια Πρωταθλήματα κλπ.).
-Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά
-Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).
Αποκλείονται όσοι έχουν τιμωρηθεί για παραβίαση κανονισμών περί ντόπινγκ ή έχουν καταδικασθεί για αδικήματα που δημιουργούν ασυμβίβαστα και κωλύματα κατά τη νομοθεσία. Ο συνολικός αριθμός Λαμπαδηδρόμων που αναλογούν στο Δήμο Ελευσίνας είναι τέσσερις (4).
Σημειώνεται, πως η υποβολή των αιτήσεων θα διεξαχθεί στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Παγκάλου & Κίμωνος 11) από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 8:30-14.30, ενώ οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.


Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής ΕΔΩ