ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Alt
05 Ιαν 2020 7:18 PM

Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκεται  ο Δήμος Ελευσίνας, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και χαμηλές θερμοκρασίες στην Αττική. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, λαμβάνονται προληπτικά μέτρα και διατίθεται ως θερμαινόμενος χώρος το Δημαρχείο Ελευσίνας  (Χατζηδάκη και Δήμητρος - τηλέφωνο 2105537100) το οποίο θα είναι ανοιχτό από το τις 9 το βράδυ της Κυριακής 5 Ιανουαρίου.  
Επίσης με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, τίθεται σε επιφυλακή όλος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας με εκχιονιστικά μηχανήματα για την περίπτωση ανάγκης διάνοιξης δρόμων που είναι στην αρμοδιότητά της και  μηχανήματα άμεσης επέμβασης, με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Παράλληλα ήδη έχουν διατεθεί ικανές ποσότητες αλατιού σε Δήμους κατόπιν σχετικού  αιτήματος τους, ενώ υπάρχει επάρκεια αλατιού για την κάλυψη των αναγκών της Αττικής. 
Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.