Μήνημα Δημάρχου : Η ατομική ευθύνη παραμένει

Alt
12 Ιουν 2020 11:23 AM

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το προηγούμενο διάστημα περάσαμε μια κρίσιμη και δύσκολη περίοδο, καθώς αντιμετωπίσαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Δώσαμε όλοι μαζί, Πολίτες και θεσμικοί φορείς, μια μάχη συντεταγμένη, ξεπερνώντας τις δυνάμεις μας.

Ο Δήμος Ελευσίνας, με την Κοινωνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Καθαριότητας, την Δημοτική Αστυνομία, αλλά και όλες τις Υπηρεσίες σε Ελευσίνα και Μαγούλα, βρέθηκε στο πλευρό όλων των Πολιτών, στηρίζοντας τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα λόγω της πειθαρχίας που όλοι επιδείξαμε, τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης τους κορωναϊού, έχουν αρθεί και πλέον η ζωή όλων μας έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Ελευσίνας μπορούν και λειτουργούν κανονικά, με σειρά προτεραιότητας και με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Η αποτροπή της εξάπλωσης του κοροναιού, δεν εξαρτήθηκε μόνο από την επιστημονική κοινότητα, τους Ιατρούς και τους Νοσηλευτές που κατέβαλλαν μια τεράστια προσπάθεια, αλλά και από τις δικές μας πράξεις.

Σήμερα δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, συνεχίζουμε να τηρούμε όλες τις οδηγίες των ειδικών, που αφορούν την υγιεινή και την ατομική μας προστασία.

Συνεχίζουμε να αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Η ατομική ευθύνη παραμένει.

Για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όποιον ανήκει σε μια ευάλωτη ομάδα πληθυσμού και κινδυνεύει άμεσα.

Κλείνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω για ακόμη μια φορά πως ο Δήμος Ελευσίνας είναι εδώ, είναι παρών και έτοιμος να συνδράμει, πάντα δίπλα σε κάθε Δημότη.

 

Αργύρης Οικονόμου

Δήμαρχος Ελευσίνας