ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Alt
09 Σεπ 2019 10:57 AM

Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων στο Δήμο Ελευσίνας

Ορκωμοσία εφτά νέων υπαλλήλων του Δήμου Ελευσίνας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου. Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας. 
Μετά την εκφώνηση του σύντομου όρκου, ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους στο δήμο, αναφέρθηκε στη σημασία της πρόσληψής τους ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης και εργασιακής ανασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εσείς τα καταφέρατε, θα εργάζεστε υπό την ομπρέλα του δημοσίου» και ότι «για κάποιους η πρόσληψη στο δημόσιο είναι όνειρο ζωής». Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη οι υπάλληλοι να επιτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα με ευσυνειδησία και συνέπεια και τους «ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους». Στη συνέχεια ακολούθησε η υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης.
Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ηλιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουρούνης και Καθαριότητας- Ανακύκλωσης-Περιβάλοντος Λεωνίδας Παππάς αντίστοιχα, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Βιλλιώτης.
Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι θα τοποθετηθούν στα τμήματα σύμφωνα με τις ειδικότητές τους.