Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ελευσίνας για την ομαλή Επαναλειτουργία των Γυμνασίων.

01 Φεβ 2021 9:54 AM

Ο Δήμος Ελευσίνας εν όψει της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων Ελευσίνας και Μαγούλας, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επάνοδο των μαθητών.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις σε όλες τις αίθουσες και τους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων καθώς και σχολαστικός καθαρισμός τους από το προσωπικό καθαριότητας.

Παράλληλα εξασφαλίστηκε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό(μάσκες,αντισηπτικά),προκειμένου οι μαθητές να προσέλθουν σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Την Παρασκευή 29/01 ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Οικονομου με την Αντιδήμαρχο Παιδειας κ. Άνθη και την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Τζιγκιτζέλα  πραγματοποίησαν συνάντηση με τους Διευθυντές των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για το άνοιγμα των Σχολείων. Συνάντηση επίσης για τον ίδιο λόγο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος και με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ελευσίνας. 

Σημειώνουμε ότι η αρμοδιότητα για την πιθανή αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων κάθε τύπου και βαθμίδας ανήκει αποκλειστικά στα Υπουργεία Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας, ύστερα από γνωμοδότηση της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.

Ευχόμαστε δύναμη και αισιοδοξία σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Όλοι μαζί στο τέλος θα τα καταφέρουμε !