Τηλεδιάσκεψη με τον Καθηγητή - Ιατρό Επιδημιολόγο κ. Μαγιορκίνη στον Δήμο Ελευσίνας

Alt
26 Δεκ 2020 12:36 PM

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Οικονόμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12.00μμ τηλεδιάσκεψη για τα θέματα του covid.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχει ο Καθηγητής – Ιατρός Επιδημιολόγος κ. Γκίκας Μαγιορκίνης, όπου θα αναλύσει τα επιδημιολογικά δεδομένα που οδήγησαν την περιοχή μας στο lockdown.

Έχουν επίσης καλεστεί να συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, οι Δήμαρχοι Ασπροπύργου και Μάνδρας Ειδυλλίας, οι Βουλευτές Δυτικής Αττικής, ο Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας και ο Διευθυντής τους Κέντρου Υγείας Ελευσίνας.

Από την Δημοτική Αρχή θα συμμετέχουν οι Ιατροί κ. Κονδύλης κ. Κουρούνης, κ. Τατάκης που θα μιλήσουν για τα θέματα covid καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρογιάννης που θα εξειδικεύσει σε θέματα οικονομικής στήριξης προς τους επαγγελματίες που πλήττονται.

Παρακολουθήστε ζωντανά την τηλεδιάσκεψη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.hellasnews.tv/live/?position=33&showheader=1&showfooter=1&fbclid=IwAR3GKLRzjwot7FaIA_Tzq4Ctmw6N2h-xs5hTekP5yRGARrj-47mMnbrhWEM