Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Κεντρικό Πάρκο Μαγούλας

Alt
30 Αυγ 2021 6:19 PM

Ένας βανδαλισμός βάσης πίλαρ της ΔΕΗ στο Κεντρικό Πάρκο Μαγούλας, είναι η αιτία για τη διακοπή ηλεκτροδότησης στο πάρκο.

Αμέσως μετά τη σχετική καταγγελία στο Α.Τ Ελευσίνας, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε αυτοψία στον χώρο. Αποφασίστηκε η πλήρης διακοπή της ηλεκτροδότησης, με ταυτόχρονη αφαίρεση όλων των καλωδίων προς αποφυγή ατυχήματος.

Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει οι διαδικασίες αποκατάστασης της ζημιάς, οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου πίλαρ, έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, κλπ.

Συνεπώς, και μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, στο Πάρκο δεν θα υφίσταται φωτισμός. Οι δημότες παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για το θέμα, ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας, Μενέλαος Μίχας, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, ενημερώνοντας τον για όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Όπως σημείωσε και ο Αντιδήμαρχος « οι βανδαλισμοί δημόσιων υποδομών είναι απαράδεκτοι. Ο Δήμος Ελευσίνας, θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να μην τερματιστούν τέτοια θλιβερά φαινόμενα, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει αντίστοιχη ευαισθησία από τον καθένα μας ξεχωριστά, όταν είμαστε μάρτυρες τέτοιων γεγονότων. Ας μην αφήνουμε τους λίγους, να στερούν υποδομές από τους πολλούς».