Αναβαθμίζονται τα σχολεία σε Ελευσίνα και Μαγούλα. Συνεχείς οι παρεμβάσεις του Δήμου μέσα στο καλοκαίρι. Όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς.

08 Σεπ 2021 12:49 PM

Με στόχο τη δημιουργία υποδομών που αναβαθμίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας της σχολικής κοινότητας, ο Δήμος Ελευσίνας προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και αναμόρφωσης των σχολικών κτηρίων κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή με την καθοδήγηση και την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προχώρησε σε ελαιοχρωματισμούς και ευπρεπισμό των σχολικών κτηρίων, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι.

Έτσι, εργασίες αναβάθμισης των υποδομών, από υποστηλώματα, κλιματιστικά, φωτιστικά Led, μέχρι μονώσεις, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και ράμπες έγιναν:

- Στο 1 ο και 3 ο Γυμνάσιο

- Στο Ειδικό Δημοτικό

- Στο 11 ο Νηπιαγωγείο

- Στο 3 ο , 5 ο και 10 ο Δημοτικό

Σημειώνεται, πως ο Δήμος Ελευσίνας μέσα από την Αντιδημαρχία Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να διατηρεί έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τη σχολική κοινότητα, προκειμένου να λύνονται πάγια προβλήματα αλλά και όσα προκύπτουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προχωρά σε εργασίες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκμεταλλευόμενη τα διαστήματα των γιορτών που τα σχολεία είναι κλειστά ή την περίοδο της τηλεκπαίδευσης.