Η διοργάνωση 3Χ3 τα είχε όλα: Κέφι, διάθεση, μουσική και όμορφο παιχνίδι «γέμισαν» την παραλία Ελευσίνας

Alt
23 Ιουν 2022 12:06 PM
Κατηγορία: Αθλητισμός

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η διοργάνωση 3 Χ 3 που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 & 18 Ιουνίου, στην παραλία Ελευσίνας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ελευσίνας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, την ΠΡΕΠΥ ΑΜΚΕ, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υπό την έγκριση της FIBA.

Κατά το διήμερο 17 & 18 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες κατέκλυσαν το παραλιακό μέτωπο και πρόσφεραν στο κοινό που παρακολουθούσε ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Στους αγώνες του 7ου σταθμού της σειράς Πανελλήνιο Τουρνουά 3x3 ΕΟΚ 2022 (3x3GR National Tour), όπου συμμετείχαν και οι αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων 3x3 στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Οράν της Αλγερίας από τις 30 Ιουνίου έως τις 03 Ιουλίου.

Το Elefsina 2022 – 3x3GR National Tour αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τις εθνικές μας ομάδες καθώς είχαν τη δυνατότητα να παίξουν εναντίον αξιόμαχων ομάδων από την Αττική αλλά και την υπόλοιπη χώρα.

Σημειώνεται ότι το 3x3GR National Tour πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και διοργανωτές.

Για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου ανέφερε: «Τα τουρνουά 3Χ3 έχουν εξελιχθεί σε θεσμό, φέρνουν το άθλημα στις γειτονιές μας, δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να παίξουν και να γιορτάσουν. Αυτό λοιπόν το διήμερο τα είχε όλα. Ο αθλητισμός άλλωστε, προσφέρει χαρά, παράγει καλούς παίκτες και όπως κάθε άθλημα, αποπνέει υγεία. Μέσα από αυτές τις διοργανώσεις και σε αγαστή συνεργασία με τα σωματεία και τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, επιδιώκουμε την ενίσχυση και προώθηση του αθλήματος, τη μύηση –κυρίως των νέων- στις αξίες του αθλητισμού και την ενασχόλησή τους με αθλητικές δραστηριότητες».