Το πρώτο κουδούνι στο 3 Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας. Ένα νέο σύγχρονο έργο που μετά από χρόνια γίνεται πραγματικότητα

Alt
10 Ιαν 2022 10:53 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Το πρώτο κουδούνι, χτύπησε στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας.

Ένα μεγάλο, σύγχρονο έργο που σχεδόν 20 χρόνια μετά παίρνει σάρκα και οστά.

Ένα έργο που εκτός από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων και των παιδιών, πρόκειται να αναβαθμίσει την περιοχή της Μαγούλας.

Μετά από χρόνια καθυστερήσεων, ως προς την υλοποίηση του έργου, σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου διεξήχθη ο Αγιασμός στον προαύλιο χώρο από τον Αρχιμανδρίτη Κυπριανό.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Άνθη Εύη, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Κάβουρα Στέλλα, Μαυρογιάννης Αθανάσιος, Μίχας Μενέλαος, Παπαγιάνναρος Δημήτρης και Παππάς Λεωνίδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγριμάκης Βασίλης, Ανδρώνης Χαράλαμπος, Ρεντούμη Βαρβάρα και ο Τοπικός Σύμβουλος, κ. Θωμόπουλος.

Οι διαδικασίες υλοποίησης του έργου που ξεκίνησαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ολοκληρώθηκαν το 2022 μετά από συντονισμένες προσπάθειες της σημερινής Δημοτικής Αρχής και πιέσεις προς την ΚΤΥΠ, ως προς την παράδοσή του, στον Δήμο.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Ένα σημαντικό έργο μόλις παραδόθηκε στον Δήμο μας. Το 3 ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας ήταν ένα πάγιο αίτημα και αδιαμφισβήτητα, η σημερινή μέρα, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στη διαρκή και σταθερή απαίτηση των κατοίκων αλλά και των Συλλόγων Γονέων. Από πλευράς μας, ως οφείλαμε, ασκήσαμε όλες τις πιέσεις που μπορούσαμε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί επιτέλους στους κατοίκους και φυσικά, στους μαθητές».