Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων

07 Φεβ 2022 1:35 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη, που τελούσε σε αναμονή για πολλά χρόνια και πλέον, μετά και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, ξεκινά εντός χρονοδιαγράμματος.

Η ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων θα δώσει νέα πνοή στην Ελευσίνα, αφού το εν λόγω σημείο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Δήμου μας.

Με ουσιαστικές αλλά και αισθητικές παρεμβάσεις, ο Δήμος Ελευσίνας προχωρά σταδιακά αλλά και στοχευμένα στην ανάδειξη της Ελευσίνας & της Μαγούλας, ενόψει μάλιστα, και της μεγάλης διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2023.

Για την έναρξη των εργασιών, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου ανέφερε: "Είμαστε ικανοποιημένοι που μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων, καταφέραμε να δρομολογήσουμε, μετά από στοχευμένες ενέργειες, αυτό το μεγάλο έργο ανάπλασης για την Ελευσίνα. Το πρώτο πράγμα που κάναμε πριν την έναρξη των εργασιών ήταν οι επαφές με τους καταστηματάρχες πέριξ της πλατείας, καθώς το τελευταίο που θέλουμε είναι να παρακωλύσουμε τη λειτουργία των μαγαζιών. Ζητώ λοιπόν, την κατανόησή σας για το επόμενο διάστημα και την ταλαιπωρία που μπορεί να δημιουργήσουν οι εργασίες. Το ίδιο και από τους μικρούς φίλους μου που για τους επόμενους μήνες δεν θα μπορούν να παίξουν στην πλατεία. Το αποτέλεσμα όμως, θα είναι μόνιμο και θα μας ανταμείψει όλους!"