Πόλη

Alt

Διανομή αλατιού λόγω κακοκαιρίας.

Ώρες διανομής 09:00-11:00 κατόπιν επικοινωνίας με τα συνεργεία του Δήμου: 210 5541359 (Ελευσίνα) - 2105551798 (Μαγούλα)

Τα σημεία διανομής αλατιού είναι τα ακόλουθα:

  • ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
  • ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗ
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (25ης Μαρτίου 35)
διαβάστε περισσότερα
Alt

Δεδομένης της αυξημένης κινητικότητας των πολιτών στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, για τη διεξαγωγή rapid tests και με σκοπό την αποσυμφόρησή του, δεδομένου ότι η δομή αντιμετωπίζει και κλινικά περιστατικά αλλά είναι επιφορτισμένη και με κατ’ οικον εμβολιασμούς, πλην της διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως:

Δωρεάν rapid tests διενεργούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ:

Δευτέρα 11:00-17:00 (Ισόγειο ΠΑΚΠΠΑ)

Τετάρτη 09:30-15:00 (Ισόγειο ΠΑΚΠΠΑ)

Πέμπτη 11:00-17:00 (Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας)

Παρασκευή 09:30-15:00 (Ισόγειο ΠΑΚΠΠΑ)

διαβάστε περισσότερα
Alt

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων ΥΠΕΝ, Μανώλη Γραφάκου, το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, ήταν το μείζον θέμα της αποχέτευσης, που ταλαιπωρεί εκατοντάδες σπίτια του Δήμου μας.

διαβάστε περισσότερα
21 Jan 2022 12:37 PM
Alt

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες και η Πολιτική Προστασία του Δήμου, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας.

Όπως και κάθε άλλη φορά, τα συνεργεία του Δήμου μας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε επαγρύπνηση προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι συμπολίτες μας και οι περιουσίες τους.

διαβάστε περισσότερα
21 Jan 2022 11:00 AM
Alt

Με νέα μηχανήματα ενισχύεται το δυναμικό του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελευσίνας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά σύμβαση προμήθειας υδραυλικών γερανών απορριμματοφόρων, ο Δήμος Ελευσίνας προχωρά και στην προμήθεια κλαδοτεμαχιστή.

Το εν λόγω μηχάνημα χρησιμοποιείται για τον θρυμματισμό των κλαδιών, κορμών διαμέτρου ως 400mm, ξύλων και λοιπών ξυλωδών αποβλήτων, όπως απόβλητα κήπων, παλέτες, ξύλινοι ιστοί και φλοιοί δένδρων.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Για την προστασία αστέγων και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων από το ψύχος, ο Δήμος Ελευσίνας διαθέτει ως χώρο φιλοξενίας το Δημαρχείο Ελευσίνας, Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος από Πέμπτη 13/1/2022 και ώρα 08:00μ.μ έως Παρασκευή 14/1/2022 και ώρα 08:00π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο 2105537100 (Τηλ. Κέντρο Δημαρχείου).

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλέχτηκε ομόφωνα ο Δημοτικός Σύμβουλος, Παύλος Κουκουναράκης, ο οποίος και διαδέχτηκε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, που θήτευσε σχεδόν δύο χρόνια στη θέση του Προέδρου Δ.Σ.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Ρεντούμη Βαρβάρα και Γραμματέας ο Λιάσκος Δημήτρης.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 7 μόνιμων προσλήψεων προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Δήμο Ελευσίνας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Οι ειδικότητες οι οποίες αφορούν στον Δήμο Ελευσίνας είναι οι κάτωθι:

ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (1)

ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών (1)

διαβάστε περισσότερα
04 Jan 2022 10:11 AM

Εντός του Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ελευσίνας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργάνωσαν μία άκρως επιτυχημένη δράση για τα παιδιά.

Η δράση αφορούσε στη συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, με σκοπό να γίνουν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές τους πιο όμορφες και χαρούμενες.

Η ανταπόκριση των πολιτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας, καθώς και η προσφορά της Κατασκευαστικής Δημητρίου, που εδρεύει στη Μαγούλα αλλά και των εκδοτικών οίκων Ψυχογιός & Μίνωας, ήταν συγκινητική.

διαβάστε περισσότερα
31 Dec 2021 10:40 AM
Alt

Τη «μάχη» της καθημερινότητας για μία ολοένα και πιο καθαρή Ελευσίνα και Μαγούλα έρχεται να ενισχύσει η υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια δύο μηχανισμών υδραυλικών γερανών.

Οι εν λόγω γερανοί πρόκειται να τοποθετηθούν σε δύο από τα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας, που διαθέτει ο Δήμος Ελευσίνας, για την αποκομιδή των σκουπιδιών από τους υπόγειους κάδους, που είναι τοποθετημένοι σε όλο το εύρος του Δήμου.

διαβάστε περισσότερα
30 Dec 2021 10:12 AM