Οριστικός ανάδοχος για την προμήθεια και τοποθέτηση δαπέδων αύλειων χώρων στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ελευσίνας

Alt
14 Σεπ 2022 2:02 PM
Κατηγορία: Πόλη

Οριστικό ανάδοχο ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου, που αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση αντικραδασμικών δαπέδων σε προαύλιους χώρους σχολικών μονάδων του Δήμου Ελευσίνας.

Στο πλαίσιο της συνολικότερης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών της Ελευσίνας & της Μαγούλας, ο Δήμος Ελευσίνας πρόκειται, το επόμενο διάστημα και μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, να προχωρήσει σε τοποθέτηση νέων δαπέδων εξωτερικών χώρων, σε σχολεία, που χρήζουν αντικατάστασης.

Πρόκειται για δάπεδα ασφαλείας, αντικραδασμικά, αντιολισθητικά και ανθεκτικά, κατάλληλα και ασφαλή για σχολικούς χώρους, που αποτρέπουν τραυματισμούς των χρηστών τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος Ελευσίνας, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας, των Σχολικών Επιτροπών και του Τμήματος Καθαριότητας, πραγματοποίησε εκτεταμένες εργασίες στις σχολικές μονάδες της Ελευσίνας και της Μαγούλας, που αφορούσαν σε αποκατάσταση φθορών, χρωματισμούς, ευπρεπισμούς- καθαρισμούς αλλά και ανακατασκευές χώρων και αιθουσών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Η δουλειά που κάνουμε στις σχολικές υποδομές δεν είναι πρόσκαιρη ή επιφανειακή αλλά διαρκής και συντονισμένη. Αναδιαμορφώνουμε χώρους, δημιουργούμε σύγχρονες αίθουσες εκεί που δεν υπήρχαν, τις εξοπλίζουμε με σύγχρονο εξοπλισμό, ανακατασκευάζουμε τις τουαλέτες, για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο "δεύτερο σπίτι" των παιδιών. Σε όλα τα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί και η επακόλουθη προμήθεια και τοποθέτηση νέων δαπέδων στους αύλειους χώρους, μετά και την ανάδειξη του οριστικού αναδόχου. Φυσικά, οι ανάγκες των σχολικών μονάδων δεν σταματούν ποτέ και προσπαθούμε, με συνεργασία και προγραμματισμό, να τις καλύπτουμε άμεσα και έγκαιρα».