Παραδόθηκε το πρώτο SkatePark της Ελευσίνας

Alt
20 Νοε 2023 10:39 AM
Κατηγορία: Πόλη

Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

Παραδόθηκε το 1ο SkatePark, ένας χώρος αναψυχής και ασφαλούς άθλησης στην Άνω Ελευσίνα και συγκεκριμένα, στην οδό Μαρίας Κιουρί.

Το νέο skatepark, που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Ωνάση ως αποκλειστική δωρεά στον Δήμο Ελευσίνας, διαθέτει ένα υπέροχο μεγάλο bowl, με φωτισμό και ωραίες κλίσεις για όλους όσους ξέρουν ή θέλουν να μάθουν να κάνουν skate, σε ένα φανταστικό μέρος που ακόμα δεν έχει ακόμη τελειώσει, καθώς συνεχίζονται τα σχέδια και οι εργασίες από τους graffiti artists που καλέστηκαν να βάλουν χρώμα στο πάρκο.

Μέρος της δωρεάς αυτής είναι και δύο quarter pipes αλλά και ένα straight rail.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας OnAthens, το Ίδρυμα Ωνάση συνεργάστηκε με τον Δήμο Ελευσίνας στην ανακαίνιση, ανάπλαση και δημιουργία εγκαταστάσεων με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής της νέας γενιάς κατοίκων της πόλης.

Το skatepark έρχεται να προστεθεί στην συνολική αναβάθμιση αθλητικών υποδομών στην Άνω Ελευσίνα, με έξι σύγχρονα γήπεδα.

Μια ιδέα του Ιδρύματος Ωνάση και της «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»

Πρόκειται για ένα πάρκο αναψυχής και διασκέδασης -και πάγιο αίτημα των νέων της Cultterra- που θα καλύψει τις ανάγκες των νέων της πόλης και θα συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση των δημόσιων χώρων της Ελευσίνας.