Η 3η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η/Υ

Alt
23 Οκτ 2019 2:10 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Δωρεάν Μαθήματα Εκμάθησης  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε άτομα τρίτης ηλικίας

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας θα πραγματοποιήσει δράσεις εκπαίδευσης ατόμων της τρίτης ηλικίας στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου.
Η δράση θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Ελευσίνας "Πυρουνάκειο" που βρίσκεται επί των οδών Παγκάλου & Ιεράς Οδού στην Ελευσίνα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 17:00 έως 19:00. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης θα απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τους συμμετέχοντες.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εκπαίδευση έχουν άτομα από 65 ετών και άνω. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.  Για τη συμμετοχή όσων στο πρόγραμμα και  ένταξή  στο τμήμα καλούνται όσοι ενδιαφέονται  να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, στη οδό Ρήγα Φεραίου 70 στην Ελευσίνα.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων αλλά υπάρχουν υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, θα διοργανωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και επόμενοι κύκλοι σπουδών.
Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Όλοι μαζί μπορούμε», το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας και την εκπαιδευτική αρωγή του City Unity College.