30/08: Το Φεστιβάλ Συστήνει: George Avramidis & The Invented Memories ft Alexandra Sieti

Alt
24 Αυγ 2021 8:46 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Η μουσική τους George Avramidis με τους Invented Memories χαρακτηρίζεται από μελωδίες και τραγούδια που συνδυάζουν jazz ακούσματα με παραδοσιακά στοιχεία Κέλτικης μουσικής.

Η τρομπέτα του και τα φωνητικά της Αλεξάνδρας Σιετή,η οποία ξεχώρισε στο φετινό Voice Of Greece, εναλλάσσονται δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Ο τρομπετίστας από την Θεσσαλονίκη και η μπάντα του κάνουν ένα μακρύ άλλα χαλαρό ταξίδι μέσα σε smoothie μελωδίες και ρυθμούς για ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα λατρέψετε κάνοντας τον ακροατή να μετακυλήσει μέσα από τις μουσικές παραδόσεις ενός παζαριού της Ανατολίας και μιας θερμής Αιγυπτιακής νύχτας έως τον ψυχρό κελτικό βορρά σχετικώς με απόλυτη επιτυχία.

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα  τους ΕΚΜΕΚ και τους Polkar ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές.

Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocoll, το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager και το 2018 το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Invented Memories”.

To 2020 κυκλοφόρησε το single “Βlind Week” σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα Σιετή το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα airplays των ραδιοφώνων σε όλη την χώρα.

Τους “Invented Memories” απαρτίζουν οι μουσικοί:

Αλεξάνδρα Σιετή (Φωνή)

Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα)

James Wylle (σαξόφωνο)
Τάσος Κορκόβελος (πληκτρα)
Εduard Spaapen (κρουστά)
Χρήστος Παππάς (μπάσο)
Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα)Αλέκος Παπουλίδης
Γιώργος Ταχτσίδης (επιμέλεια ήχου)