Εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου

Alt
07 Ιουν 2021 9:51 AM
Κατηγορία: Πόλη

Αργύρης Οικονόμου: «Καλωσορίζω στο Δημαρχείο τους εκπροσώπους της Ένωσης. Είμαι υπέρ εκείνων που ζητούν νομοθετική ρύθμιση, ώστε ο Δήμος μας να μπορεί να δωρίζει υλικά στην ΕΛΑΣ για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας»

Μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και με ουσιαστικό περιεχόμενο, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, Αργύρη Οικονόμου, με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Στη συνάντηση, ο Χαράλαμπος Σεμερτζίδης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Δημοτικός Σύμβουλος, ο Γενικός Γραμματέας Σπήλιος Κρικέτος και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Χρήστος Ναστούλης.

Μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν ήταν η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, ζητήματα καθημερινής λειτουργίας και οι εξελίξεις μετά την υπουργική απόφαση για σύσταση νέας αστυνομικής έδρας στην Δυτική Αττική.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, τάχθηκε υπέρ της ανάγκης να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, ώστε και οι Δήμοι να μπορούν να προσφέρουν δωρεές υλικών προς την Αστυνομία, προκειμένου να διευκολύνεται το έργο τους. Όπως σημείωσε σχετικά: «Αν υπάρξει μια σχετική νομοθετική ρύθμιση, τότε και ο Δήμος μας θα μπορεί να συνδράμει σε δωρεές υλικών, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες για την φύλαξη στην πόλη μας».

Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν οι συναντήσεις αυτές να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.