Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση του Δήμου Ελευσίνας και του «Όλοι μαζί μπορούμε»

20 Δεκ 2021 1:20 PM
Κατηγορία: Πόλη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Ελευσίνας και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο Ελευσίνας.

Η δράση αφορούσε στη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά, όπως παιχνιδιών ή βιβλίων ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η συμμετοχή των Προσκόπων και η ανταπόκριση των ανθρώπων της Ελευσίνας και της Μαγούλας, όπως και σε κάθε κάλεσμα αλληλεγγύης, ήταν συγκινητική και καθοριστική για τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας ειδών, που θα προσφέρουν πολλά παιδικά χαμόγελα.

Εξίσου σημαντική ήταν και η προσφορά της Κατασκευαστικής Δημητρίου, που δραστηριοποιείται στον Δήμο μας και που αυτοβούλως πρόσφερε 800 παιχνίδια για να ενισχύσει τη δράση.

Ταυτόχρονα, και μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ., Γιώργου Ηλιόπουλου, οι εκδόσεις Ψυχογιός & Μίνωας πρόσφεραν παιδικά βιβλία για τα παιδιά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Είμαστε ένας Δήμος, που αν κάτι μας ξεχωρίζει και μας διακρίνει είναι η ενότητά μας σε δράσεις προσφοράς και αγάπης. Και τι καλύτερο από το να προσφέρεις στα παιδιά; Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που αγκάλιασαν τη δράση και πρόσφεραν με την καρδιά τους για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Ευχαριστώ θερμά, επίσης, την Κατασκευαστική Δημητρίου και τις εκδόσεις Ψυχογιός & Μίνωας, που για ακόμη μία φόρα έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο».